These days, the coca-cola recipe is a closely guarded secret. but it's said to no longer contain kola nut extract, relying instead on artificial imitations to achieve the flavour. 解析:红色文字表明,口味一变,消费者就生气,证明过去的味道设计的非常上瘾,让人欲罢不能 相关知识点: 试题来源: ...
第一步,找定位词:Coca-cola-funded studies第二步,段落定位。题目问及“可口可乐资助的研究表明了什么”,根据定位词,定位至材料第一句:Last year, The New York Times revealed how Coca-cola was funding well-known scientists and organizations promoting a message that, in the battle against weight gain, ...
我们在与他们投资时取得的卓越成果准确地反映了他们卓越的个人品质。 This list of companies is the same as last year's and in only one case has the number of shares changed: Our holdings of Coca-Cola increased from 14,172,500 shares at the end of 1988 to 23,350,000. This Coca-Cola inve...
Our stock is listed and traded on the New York Stock Exchange under the ticker symbol KO. Privacy Preference Center Coca-Cola and Partners (“We”) use cookies, to operate our website, to show you personalized content and manage our objectives as a business. You can find out mo...
Coca-cola-funded studies claim that choosing what to eat and drink is key to weight control. A、正确 B、错误相关知识点: 试题来源: 解析 B 材料指出,《组约时报》披露了可口可乐公司是如何资助著名科学家和组织的。可口可乐让他们去宣传一个信息:在对抗增重的斗争中,人们应该更加注意锻炼,少关注饮食。题...
根据文章第一段Coca-Cola, which reportedly produced more than 3 million tons of plastic packaging in 2017, announced Thursday it wants to "help fix the world's plastic waste problem one community (社区) at a time."可知,可口可乐公司宣布,计划帮助一个社区解决一次全球塑料垃圾问题。故选C。
结果1 题目 5 3. What does Bill do to sell Coca-Cola? A A. He makes some posters. B. He studies Arabic very hard. C. He tells people a lot about it. D. He takes many photos of a thirsty man 相关知识点: 试题来源: 解析 答案见上 反馈 收藏 ...
Gupta, President of Coca-Cola India, said: "some people are trying to create panic. We challenge the methods of detection. We will invite 5 famous scientists in India to reexamine them. Our products are absolutely safe. There is absolutely no double standard. ...
What does Coca。Cola company intend to do in the program? A. Produce less packaging. B. Help deal with plastic waste. C. Pick up waste in communities。 D. Build a plant to recycle plastic waste。 相关知识点: 试题来源: 解析 B 答案:B 解析:细节理解题。根据第一段可知,可口可乐公司计划...
①Last year, The New York Times revealed how Coca-cola was funding well-known scientists and organizations promoting a message that, in the battle against weight gain, people should pay more attention to exercise and less to what they eat and drink. ②Coca-cola also rele...