A.Doubtful.B.Worried.C.Supportive.D.Uninterested. 相关知识点: 试题来源: 解析 【解析】(1)A.细节理解题。根据第二段中"Emojis should cover characters representing majorfood causing allergies.T hey make people understand what are used in foods even in foreigncountries and safely select meals.(表情...
Interpreting someone’s body language can be a powerful tool in helping you understand their personality, attitudes and feelings. For example, facial cues like smiling convey happiness, and biting at your lip means you’re worried or anxious, clenched fists indicate anger or frustration, crossed ar...
We read every piece of feedback, and take your input very seriously. Include my email address so I can be contacted Cancel Submit feedback Saved searches Use saved searches to filter your results more quickly Cancel Create saved search Sign in Sign up Reseting focus {...