Why do the astronauts need to do exercise in space?(不超过 10个词)2. How long did it take the Chinese astronauts to exercise every day when they stayed in space?(不超过5个词)3. What choices did the Chinese astronauts have for exercising?(不超过 15个词) 相关知识点: 试题来源: ...
根据第四段Exercising (锻炼)以及 This is more important in space than on earth.(这在太空中比在地球上更重要。)可知,This指代的Exercising,即锻炼在太空中比在地球上更重要。故填Exercising。 (4)细节理解题。根据第四段Astronauts exercise on bikes and other machines for about two hours every day.(...
3.根据When they are not doing science experiments, writing reports or exercising, there is a little time for fun.可知他们在太空的工作是做科学实验,写报告。 4.根据They watch movies, read the news and call family members and friends. The astronauts on the International Space Station can even ...
The environment of the International Space Station isn’t exactly hospitable to the human body. Thanks to microgravity, astronauts experience a variety of health and physical changes while living in space — some of which they can counteract through dail
That seems like a strange way to sleep, but astronauts saysleeping in space is really not too bad.ExercisingThis is more important in space than on the earth. Astronauts exercise on bikes and othermachines for about two hours every day. In this way, they can be healthy when they get ...
Exercising in Space Weight lifting can be simulated using a resistance machine, but it is not quite the same as when on Earth. Every astronaut is required to go through a daily exercise routine in order to make sure that they stay healthy for when they return to Earth. This is especially...
AllthepeopleintheISS(国际空间站)havetheirownrooms.Theyhavetotie(系)themselvestotheirbeds,ortheywillflyaway!Thatseemslikeastrangewaytosleep,butastronautssaysleepinginspaceisreallynottoobad.ExercisingItismoreimportanttoexerciseinspacethanontheearth.Astronautsexerciseonbikesandothermachinesforabouttwohourseveryday....
That seems like a strange way to sleep, but astronauts say sleeping in space is really not too bad. Exercising This is more important in space than on earth. Astronauts exercise on bikes and other machines(机器) for about two hours every day. That way, they can still be healthy when ...
根据文章中的第三个小标题Exercising部分的最后一句:In that way, they won't be ill when they get back home.可知如果宇航员在太空上不锻炼身体的话,回家就会生病。故答案为:be ill。 (5) 主旨大意题。根据文章中的第一段的最后一句:How do astronauts(宇航员)live in Space? 可知本文主要介绍了宇航员的...
NASA has made a lot of progress in this regard. It is clearly required that its astronauts spend about 90 minutes per day exercising in space, using a resistance machine as well as either a treadmill (跑步机)or an exercise bike. Although astronauts are burdened with a lot of things to ...