When David Carter started to study art at the University of Texas (UT)at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer. But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event. He developed schizophrenia(精神分裂症)later and spent many...
When David Carter started to study art at The University of Texas (UT) at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer. But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event. He developed schizophrenia later and spent many years wit...
WhenDavidCarterstartedtostudyartatTheUniversityofTexas(UT)atAustinin1971,hehadbigdreamsofbecominganartistorawriter.Buthisstudycametoastopat23afterhehurthishandinanunpleasantevent.Hedevelopedschizophrenia(精神分裂症)laterandspentmanyyearswithoutahome.CarterlikedtospendtimearoundUT,becausehedreamtofbeingableto...
When David Carter started to study art at The University of Texas (UT) at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer. But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event. He developed schizophrenia (精神分裂症) later and spent...
B When David Carter started to study art at The University of Texas (UT) at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer. But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event. He developed schizophreni a later and spent many yea...
B When David Carter started to study art at The University of Texas (UT) at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer. But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event. He developed schizophreni a (精神分裂症) later and...
When David Carter started to study art at The University of Texas (UT) at Austin in 1971, he had big dreams of becoming an artist or a writer. But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event. He developed schizophrenia (精神分裂症) later and spent...
根据第二段最后一句“UT student Ryan Chandler decided to interview him for a project for the Daily Texan, the student newspaper of UT.”和第三段第一句“I interviewed him on Austin's homeless problems.”可知,Chandler是为校报的一个关于流浪汉的专题而采访的Carter。故选A项。 (3) 推理判断题。
When David Carter started to study art at The University of Texas(UT)at Austin in 1971,he had big dreams of becoming an artist or a writer.But his study came to a stop at 23 after he hurt his hand in an unpleasant event.He developed schizophrenia(精神分裂症)later and spent many years...
根据第二段最后一句 UT student Ryan Chandlerdecided to interview him for a projectfor the Daily Texan, the studentnewspaper of UT和第三段第一句 Iinterviewed him on Austin's homelessproblems.可知,钱德勒是为校报的一个关于流浪汉的专题而采访的卡特。故选A。6.选C 推理判断题。根据第三段第二、三句...