解析:《泰晤士报》(The Times)于1785年发行,是英国最早发行的报纸;《卫报》(The Guardian)是综合性日报,一般被戏称为愤青报纸;《世界新闻报》(The News of the World)也是英国最畅销的报纸之一;《每日邮报》(The Daily Mail)是英国最早的现代报纸,它是一种知识性很强的通俗日报,属于英国的保守类报纸。 知识...
推理判断题。根据The Guardian部分的“Besides, the paper is up-in-arms to promote economic and social changes of this growing nation.(此外,该报纸还致力于推动这个发展中国家的经济和社会变革。)”可知,The Guardian对经济和社会的发展有很大的影响。故选D。
This is a news website article about a scientific paperRobbins, MartinM. Robbins (2010), This is a news website article about a scientific paper, Lay Science Blog, Guardian Science Blogging Network, 27 September 2010 http://www.guardian.co.uk/science/the-lay-scientist/2010/sep/24/1....
aThe Guardian was formerly a Manchester paper and was called the Manchester Guardian. It is now printed in London as well as in Manchester. The motto it formerly used, "Facts are sacred, comment is free" was famous. This paper, because of its very honest comment on the news, is very in...
Which of the following is the world's oldest national newspaper?A.The Times B.The Guardian C.The Observer D.The Financial TimesI've tried typing in these names for many times,but I could find an actual answer.I thought the answer should be "A",however,I am not sure.If you go with...
A. TheTimes B. TheGuardian C. DailyTelegraph D. DailyMirror 相关知识点: 试题来源: 解析 A 答案:A 解析:TheTimes《泰晤士报》是英国第一主流大报,是该国最具影响力的报纸。TheGuardian《卫报》。DailyTelegraph《每日电讯报》,因其时效性而得名。DailyMirror《每日镜报》。反馈...
The Guardian (until 1959, The Manchester Guardian) is a British daily newspaper owned by the Guardian Media Group.The News of the World is a British tabloid newspaper published every Sunday. It is published by News Group Newspapers of News International, itself a subsidiary of Rupert Murdoch's...
The Guardian(卫报)|| The media is still mostly failing to convey the urgency of the climate crisis A handful of major newspapers are paying attention. But most news coverage, especially on telev...
Rob Keza MacDonalds, video games editor for the Guardian newspaper, explains what was happening in the early 1980s. Here she is on BBC World Service programme You and Yours, speaking with Peter White. Keza MacDonald Well, back ...
What can we learn from the passage? [ ] A. The Guardian Reviewis a weekly newspaper about civilization. B. The Guardian Reviewcan make all people light. C. Some world famous writers write forReview. D. As Byatt is one of the celebrated writers writing forReview. ...